Hírek

Jutalmazott a polgármester

2015 április 29. (szerda) 17:11

A tatabányai rendőröknek és katasztrófavédelmi szakembereknek Schmidt Csaba polgármester adta át az elismeréseket.
 
Április 24-e, Szent György napja a rendőrség napja, május 4-e Szent Flórián napja a tűzoltóság napja hazánkban. Ez alkalomból április 28-án Tarjánban, ünnepélyes állománygyűlésen ismerték el a kiváló teljesítményt nyújtó rendőrök és tűzoltók munkáját.
 
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ünnepi állománygyűlésére zsúfolásig megtelt a művelődési ház nagyterme. Az ünnepi eseményen a rendvédelmi dolgozók mellett a kitüntetéseket adományozó települések polgármesterei, rendőrkapitányságok és katasztrófavédelmi kirendeltségek vezetői vettek részt. A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársait Popovics György, a Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte.
 
A kiváló teljesítményt nyújtó rendvédelmi dolgozók munkáját minden évben elismeri városunk is. Schmidt Csaba, Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere idén polgármesteri keretéből bruttó száz-százezer forinttal jutalmazott három tatabányai rendőrt és három katasztrófavédelmi dolgozót. Schmidt Csaba hangsúlyozta: fontos, hogy elismerjük a rendőrök és a katasztrófavédelem állományában dolgozók munkáját, hiszen ők azok, akiknek minden nap mindig készen kell állniuk, mindig felkészültnek kell lenniük, és mindig a legjobbat kell nyújtaniuk. A tatabányaiak pedig biztonságban érezhetik magukat és nap mint nap tapasztalhatják a hatékony munkavégzés eredményét.
 
Az elismeréseket Schmidt Csaba elöljáróik jelenlétében adta át: Frák Zsuzsanna r. törzsőrmesternek, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrének, Hujber János r. törzsőrmesternek, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrének, Fekete Gábor r. törzsőrmesternek, Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozójának, Kelkó Balázs tűzoltó alezredesnek, a Tatabányai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének, Suták Tamás Zoltán tűzoltó zászlósnak, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokának és Cseke Norbert tűzoltó törzszászlósnak, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokának.
 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail