Hírek

A Kertvárosi lakótelep is fejlődik

2015 április 11. (szombat) 14:27

A 2015-ös fejlesztésekről Schmidt Csaba polgármester és Pataki Zoltánné önkormányzati képviselő számolt be a körzet legnagyobb beruházásának helyszínén, a Szent György és a Petőfi Sándor utca sarkán.
 
Felújítják a Szent György utca Hadsereg és Petőfi Sándor utca közötti szakaszát, közel ötszáz méter hosszan, ahol szükséges, a szakemberek kicserélik a szegélyeket is. 
 
A Szent György utcában a gyalogosokra is gondolnak, hiszen megkezdődik a járdafelújítás első üteme, idén a 28-34-es számú házak előtti szakasz válik biztonságosabbá.
 
Új, térköves járda épül a Petőfi Sándor utcában, a tavaly átadott új buszmegállóktól a Panoráma lakópark bejáratáig, segítve az itt élők közlekedését. 
 
A Panoráma lakóparkban megkezdődik a közvilágítás korszerűsítésének első üteme: az önkormányzati tulajdonba vétel után kicserélik a nem szabványos oszlopok és lámpák jelentős részét. 
 
A gyermekek legnagyobb örömére felújítják a Kertvárosi Általános Iskola játszóterét is. Elbontják a korszerűtlen vaseszközöket, helyükre kombinált mászóka és hinta kerül.
 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail