Hírek

Száz új munkahely Tatabányán

2015 február 16. (hétfő) 15:40

Legalább száz új munkatársat várnak az elkövetkező években az Otto Fuchs Hungary Kft.-hez. A keréktárcsát gyártó cég egy 9 milliárd forintos beruházás segítségével duplájára bővíti a kapacitását.
 
Az immár húsz éve a Tatabányai Ipari Parkban tevékenykedő vállalat üzleti partnerei közt olyan gyáróriásokat is találunk, mint az Audi, a Mercedes, a BMW, a Volvo, a Porsche és a Fiat. Azon kevés cég közé tartozik a világon, ahol a keréktárcsák nem öntött, hanem préseléses technológiával készülnek. Tavaly összesen több mint egymillió felnit készítettek el így a gyárban.
 
A németországi meinerzhageni központú anyavállalat döntött a magyarországi fejlesztésről, aminek oka a tavalyi év második felében elért sikerekben keresendő. A tervek szerint a gyártást minimum 1,3 millióra fogják növelni még idén. A teljes fejlesztéshez egy 30 millió euró értékű beruházást, valamint korszerűsítést valósítanak meg, ezután a kapacitás a 2 milliós darabszámot is meghaladhatja majd.
 
Már keresik az új kollégákat, ami a tatabányai és a környéken élő munkakeresőknek is pozitív hír. Egy dinamikusan fejlődő, sikeres cégnél a dolgozók képességeiket kibontakoztathatják, ami kihat mind az egyéni, mind a csapatteljesítményre. 
 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail