Hírek

Töretlen a bizalom a polgármester iránt

2014 június 13. (péntek) 19:55

A helyi Fidesz csoport Bencsik János választókerületi elnök támogatásával ismét Schmidt Csabát jelöli polgármesternek az őszi önkormányzati választásokra – tudtuk meg a Polgármesteri Hivatal előtt megtartott sajtótájékoztatón, amin jelen volt Schmidt Csaba polgármester és Bencsik János választókerületi elnök, országgyűlési képviselő.

-Tegnap este pedig Tatabányán Schmidt Csaba polgármester úr számolt be a négyéves munkájáról, az önkormányzati munka során elvégzett tevékenységről. Megvitattuk és elégedettek voltunk az elvégzett munkával, s én is jó szívvel tudtam Csabát ajánlani a csoport figyelmébe. Így jelenlévő tagok teljes támogatásával a helyi csoport jelöltjeként, illetve mint választókerületi elnök, az én jelöltemként terjesztjük föl a megyei és az országos választmány számára jóváhagyásra – fogalmazott Bencsik János.

Schmidt Csaba hangsúlyozta: köszönöm a bizalmat a Fidesz tatabányai csoportjának, és választókerületi elnök úrnak. Azt gondolom, amikor egy feladatra valakit megbíznak, első esetben az egy megelőlegezett bizalom, amikor pedig elérkeztünk a feladat teljesítésének határidejéhez, az elvégzett munkát lehet értékelni. Ezt a munkát nem egyedül végzi az ember, hiszen egy város fejlesztésének a megvalósítása csak szövetségben képzelhető el. Szövetségesekre van szükség, országgyűlési képviselő úr támogatására és szövetségére, a Kormány támogatására és szövetségére, a polgármesteri hivatal munkatársaira, az önkormányzati képviselőkre, és természetesen a tatabányai polgárokra is, akik véleményeikkel, javaslataikkal irányt mutatnak nekünk a munka elvégzésében. Egy ilyen jó szövetséggel komoly sikereket lehet elérni, ha megnézzük az elmúlt négy évet, a város komoly sikereket tudott elérni, mind a város arculatát megvalósító fejlesztések megvalósításában, mind, ami a tatabányai polgárok számára talán a legfontosabb a munkahelyteremtésben – mondta el a polgármester.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail