Hírek

Folytatódik a felújítás

2014 június 05. (csütörtök) 18:26

Folytatódnak a tatabányai Szent György úti Kertvárosi Orvosi Rendelőintézet felújítási munkálatai – tudtuk meg Schmidt Csaba polgármestertől a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón, ahol jelen volt Pataki Zoltánné, a körzet önkormányzati képviselője is.


A közel hatmillió forintos beruházás során polisztor táblás rendszerrel, tíz centiméter vastagságban, mintegy 340 négyzetméteren készítik el a felnőtt orvosi rendelő homlokzatának hőszigetelését – ismertette a polgármester. A homlokzati hőszigetelés része a jelenleg faburkolattal ellátott ablak feletti felületek szigetelése is, itt a faburkolat elbontása után nyolc centiméterrel lesz vastagabb a szigetelés – tájékoztatott a városvezető.
Pataki Zoltánné önkormányzatai képviselő elmondta, hogy a körzetben működik felnőtt- és gyermekrendelő is, illetve itt található az egész kertvárost ellátó védőnői szolgálat, éppen ezért a lakosság türelmét kéri a munkálatok idejére, amit várhatóan június végén fejeznek be a Bán Kft. munkatársai.
Mint ismeretes, a tavalyi munkálatok során az épületben megújult az orvosi pihenőszoba és a vizesblokk, a homlokzati nyílászárókat lecserélték, korszerűbb bejárati ajtót szereltek fel, kicserélték a teljes padló-és csempeburkolatot, valamint kifestették a folyosókat és a vizesblokkokat is.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail