Hírek

Születésnap az oviban

2014 június 01. (vasárnap) 08:32

A Lila Óvoda fennállásának harmincadik évfordulója a megújulás előtt álló Kertvárosi lakótelep ünnepe is, melynek városrehabilitációjából az intézmény részesül - mondta el Schmidt Csaba a felújított játszóudvaron megtartott ünnepségen. A polgármester a születésnap alkalmából sok-sok játékot is hozott a gyerekeknek.


Schmidt Csaba szólt arról, hogy a Kertvárosi városrehabilitációs programnak köszönhetően a lakótelep nagy része megújul. Megvalósul több mint négyszáz lakás energetikai korszerűsítése, és az óvoda mellett megépül a város második Máltai típusú játszótere. Megtörténik az óvoda nyílászáróinak cseréje és az épület hőszigetelése.
Pataki Zoltánné, a városrész önkormányzati képviselője a születésnap alkalmából 120 ezer forintot ajánlott fel játékok vásárlására, és tortát is hozott a gyerekeknek. Szijártóné Gáspár Mónika intézményvezető elmondta, az óvodában hat csoportban 132 kisgyereket nevelnek. Az intézmény fennállásának harminc éve alatt több mint 4500 gyermek járt az oviba, ami néhány éve már a "Zöld Óvoda" címet is elnyerte.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail