Hírek

A nagymamákat köszöntötték

2014 május 09. (péntek) 09:49

A Szent Margit Idősek Otthonában lakó nagymamákat köszöntötték a Benedek Elek Óvoda apróságai anyák napja alkalmából. A kedves műsort követően Schmidt Csaba polgármester virággal és süteménnyel lepte meg az ünnepelteket.


A város vezetése nevében a polgármester köszöntötte a nagymamákat, megköszönve nekik, hogy felnevelték azt a generációt, amely most dolgozik Tatabányán, és építi a várost. Az elmúlt években rendkívül sokat fejlődött a megyeszékhely, ez is jelzi, hogy az ünnepeltek dolgos, rendes embereket neveltek – tette hozzá a polgármester.
Szabó Endréné intézményvezető elmondta, mennyire szerencsések, hogy az óvodások ilyen gyakran adnak műsort az időseknek. Biztos vagyok benne, hogy sok gyógyszert helyettesít az a vidámság, jókedv és szépség, amit a gyerekektől kapnak a lakók – tette hozzá az igazgató.
Az idősek otthonával szomszédos óvoda nagycsoportosai versekkel, énekekkel és táncokkal szórakoztatták az időseket. A kicsiket Cserhalminé Tóth Csilla óvónő készítette fel a szereplésre, az idősek otthonának lakói pedig ajándékkal, keksszel és üdítővel kedveskedtek a gyerekeknek.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail