Hírek

Ajándékok az Agorában

2013 december 18. (szerda) 15:54

Ünnepélyes gálaműsor keretében ajándékozták meg városunk hátrányos helyzetű gyermekeit kortársaik a Vértes Agorájában. Az idén harmadik alkalommal életre hívott karácsonyváró ünnepségen Schmidt Csaba polgármester köszöntötte a több mint 370 óvodást és iskolást.

Napjaink most karácsonyi készülődéssel, visszaszámlálással telnek, várjuk a szenteste és az év vége közeledtét – fogalmazott Schmidt Csaba polgármester. Ahhoz, hogy az ünnep minden gyermek számára öröm legyen, szükség van arra, hogy összefogjunk és segítsünk a hátrányos helyzetben élőkön. Miután szeretteinknek és barátainknak örömet okoztunk az ünnepen, a városban élő halmozottan hátrányos gyerekekre is gondolnunk kell, hogy legyen mindenki számára ajándék a fa alatt. A polgármester beszéde végén minden jelen lévő fiatalnak boldog ünnepet és sikeres új évet kívánt, majd arra kérte őket, hogy jövőre próbáljanak egyre jobbak lenni a tanulásban és a versenyeken is, hisz szüleiknek és tanáraiknak így tudnak köszönetet mondani.

A Show Formációs Táncegyüttes ünnepi műsorát követően az Egészséges Tatabányáért Program keretében megrendezett I. Teremsport fesztiválon szereplő három legaktívabb iskolának adta át a jutalmakat Schmidt Csaba polgármester. A nyeremény mozijegyeknek a Tatabányai Integrált Szakiskola, Szakközépiskola és Kollégium Bánki Donát telephelye, a Dózsa György Általános Iskola és a József Attila Általános iskola diákjai örülhettek. A polgármester ezt követően a gyűjtésben legaktívabban részt vevő intézmények vezetőinek sport- és játékutalványokat adott át, majd a karácsonyfánál a városunk oktatási intézményeiből a meghívott gyerekek vehették át a város által összegyűjtött, felajánlott ajándékokat a körzeti képviselőktől, az intézményvezetőktől, valamint a Városi Diák és Ifjúsági Önkormányzat képviselőitől.
 

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail