Hírek

Megújult környezetben edz a TVSE

2013 augusztus 24. (szombat) 09:01

DSFS Birtokba vették a megújult öltözőket és a felújított vizesblokkokat a Tatabányai Vízmű SE vízilabdázói, úszói. A projekt   zárásán megtekintette az elkészült létesítményt   Schmidt Csaba polgármester és  dr. Kancz Csaba alpolgármester is, a TVSE  több vezetőjének Kovácshegyi Zoltán elnök, Zsidek Ferenc társadalmi elnök, Podhánszky  Zoltán szakosztályvezető, Zantleitner Tamás  vezetőedző társaságában. 

Schmidt Csaba többek között elmondta: nagy szükség volt már erre a felújításra, az utánpótlás korosztályok külön öltözhetnek, és nem kell a strand zuhanyzóit használniuk. A XXI. század korszerű létesítményét vették birtokba a vízilabdázók, úszók, amely TAO-s pályázati pénzből, és az önkormányzat 30 százalékos önrész átvállalásából,  összesen mintegy 13,5 millió forintból valósulhatott meg – tudtuk meg a polgármestertől. A  sportuszoda melletti épületben immár sokkal komfortosabb körülmények között öltözhetnek, tisztálkodhatnak  a vizes sportágak képviselői. 

A korcsoportnak önálló öltöző jutott, ahol kényelmesebb körülmények között készülhetnek az edzésre, mérkőzésekre. Összesen majd' kétszáz ifjú vízilabdázó tréningezik itt rendszeresen - tudtuk meg Podhánszky Zoltán szakosztályvetetőtől, akik közül sokan ott jártunkkor is épp tréningeztek. A négy öltöző helyett nyolcat alakítottak ki, mindegyik csapat  önálló kis rezidenciával rendelkezik, nyugodt  és szép körülmények között készülhetnek. A felújításnak köszönhetően több mellékhelyiséget és zuhanyzót alakítottak ki, valamint a régi veszélyes padló helyett, új meleg burkolatot is kapott az épület. A korszerűsítés részeként új öltöző szekrényeket is beszereztek, valamint a teljes villamos és gépészhálózatot is a mai kor elvárásainak megfelelően alakították át. A kivitelezők többségében helyi, vagy környékbeli vállalkozók voltak.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail