Hírek

Tisztújítás a helyi elnökségben

2013 június 25. (kedd) 06:47

Megtörtént a helyi Fidesz csoportban a tisztújítás, megújult az elnökség mandátuma, ahol minden eddigi elnökségi tag újabb két évre kapott megbízást a feladatok további ellátására – jelentette be Schmidt Csaba, a tatabányai Fidesz-csoport elnöke a sajtó képviselőinek.

Továbbra is együtt dolgozunk annak érdekében, hogy a tatabányai emberek véleményét képviseljük mind helyi, mind pedig országos szinten – fogalmazott Schmidt Csaba. Továbbá szólt arról is, miszerint a Fidesz csoportgyűlésen minden lehetőségünk meg van arra, hogy aktuálpolitikai kérdésekről egyeztessünk, megismerjük egymás álláspontját. Legutóbbi találkozónkon kiderült, sokunkat felháborítja a nyilvánosság elé került Portik-Laborc-ügy titkosszolgálati dokumentuma, amelyből kiderül, hogy a baloldal egyeztetett az alvilággal és lepaktált bűnözőkkel, csak hogy megőrizze hatalmát. Azáltal, hogy az alvilág pénzelte a baloldalt, erkölcsileg megbuktak, tisztességes ember nem egyezkedik bűnözőkkel. Úgy gondoljuk: a Gyurcsány-Bajnai Szövetség magyarázattal tartozik az embereknek, hiszen a Portik-Laborc találkozó az ő miniszterelnökségük alatt történt. Mi továbbra is megteszünk mindent, hogy Magyarország és a magyar emberek sorsa ne kerüljön újra a maffiabaloldal kezébe – fogalmazott Schmidt Csaba.

Magyarné Kocsis Andrea, frakcióvezető értékelésében elmondta: az elmúlt három évben az előző kormányzati ciklussal ellentétben, a folyamatos deviza-áremelésekhez képest most minden magyar családnak csökkennek a rezsiköltségei, a 13. havi nyugdíj elvétele helyett emelkednek a nyugdíjak, a családtámogatásokat is visszakapták az érintettek, valamint adókedvezményekkel csökkennek a gyermeket nevelők terhei. Ez mind arra enged következtetni, hogy jó irányba haladunk, amit a tatabányai emberek is tapasztalnak.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail