Hírek

Felújítják a Kertvárosi rendelőt

2013 június 20. (csütörtök) 07:19

Elkezdődtek a Szent György úti Kertvárosi Orvosi Rendelőintézet felújítási munkálatai - tudtuk meg Schmidt Csaba polgármestertől a helyszínen tartott sajtótájékoztatón, ahol jelen volt Pataki Zoltánné, a körzet önkormányzati képviselője is.

A több mint 10 millió forint költséggel járó felújítás folyamán, az orvosi pihenőszoba és vizesblokk megújul, valamint a homlokzati nyílászárókat is lecserélik az épületben – ismertette a polgármester.  A felnőtt orvosi rendelő korszerűbb bejárati ajtót kap, valamint a teljes padlóburkolatot felújítják, és a csempeburkolat is megújul – derült ki Schmidt Csaba tájékoztatójából, továbbá azt is megtudtuk, hogy a folyosókon és a vizesblokkokban festésre is sor kerül.
Pataki Zoltánné, önkormányzati képviselő elmondta: körzetünkben működik felnőtt- és gyermekrendelő is, illetve itt található az egész kertvárost ellátó védőnői szolgálat  is, így a felújítás sok ember életét befolyásolja. A képviselőasszony a lakosság türelmét kéri a munkálatok idejére, amit várhatóan július második felére fejeznek be, a kivitelező Kilomester Kft. munkatársai. A tájékoztatón azt is megtudtuk, hogy a Szent György út 41. szám alatt működő Felnőtt Rendelőintézetben a betegellátás zavartalanul működik, az itt praktizáló orvosok a megszokott rendelési időben várják betegeiket.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail