Hírek

Egész hétvégén nyitva a KEMEXPO

2013 április 12. (péntek) 18:25

A KEMEXPO fontos és kiemelt figyelmet érdemel, hiszen a helyi mikro-, kis- és középvállalkozások támogatását is szolgálja – fogalmazott megnyitó beszédében Schmidt Csaba a második alkalommal megrendezett vásáron. Az egész hétvégén látogatható szakmai kiállításon megtalálhatóak a megye különböző gyártó cégei, szakmai és non-profit vállalkozásai.

Tatabánya vendéglátó szerepe mellett lényeges, hogy egy találkozási pontot biztosít a régió vállalkozói számára ez a rendezvény, valamint a lakosság is megismerheti azokat a szolgáltatókat, akik a megyében működnek, itt teremtenek munkalehetőséget - mondta Schmidt Csaba polgármester.  Tatabánya Önkormányzata fontosnak tartja a helyi gazdaság ösztönzését, és a vállalkozások segítését, ezért is nyújtott támogatást a vásárra kitelepülő helyi vállalkozások részére – tette hozzá a városvezető.
A megnyitó ünnepségen négy különdíjat is átadtak, ezzel is ösztönözve a kiállítókat a kreatív, igényes megjelenésre és a kedvező akciókra.
Komárom-Esztergom megye  legnagyobb tavaszi vásárán számtalan  kedvezménnyel, szórakoztató programmal várják az érdeklődőket. A KEMEXPO-on, mint általános fogyasztási vásáron az otthon, az életmód és az étkezés főbb kategóriái alatt a kis-és középvállalkozások szinte valamennyi tevékenysége bemutatkozik, lehetőséget kap a személyes eladásra, emellett pedig a városi szolgáltató cégek is képviseltetik magukat.
Az idei évben az autós kiállítók a belső térben kapnak helyet, így a hátsó, aszfaltos területen nyílik lehetőség a parkolásra a hétvégén kilátogatók számára. Szombaton és vasárnap gyermek- és családi programokkal színesítik a rendezvényt: interaktív játszóház, ugráló várak, számítógépes játékok, kézműves foglalkozások is lesznek. A leglátványosabbnak a szombat délután három órától kezdődő Stihl Timbertsports Series Show ígérkezik.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail