Hírek

Egészségóra a Fő téren

2013 március 27. (szerda) 09:37

A tatabányaiak életminőségének javítása céljából indította útnak városunk önkormányzata az Egészséges Tatabányáért Programot, amely egy több részből álló egészségnevelői szándékkal létrejött projekt. A program egyik eleme az "Egészségóra a Fő téren" előadássorozat, amelynek első előadója Dr. Kádár György kardiológus lesz március 27-én, este hat órától a Városháza új tanácstermében.

Az első egészségóra témája a szív- és érrendszeri betegségek, illetve azok megelőzése lesz, valamint válaszokat kaphatunk azokra a tévhiedelmekre is, amelyek a szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőivel kapcsolatban keringenek a köztudatban. Dr. Kádár György kardiológus március 27-én, szerdán este hat órától a Polgármesteri Hivatal új tanácstermében várja az érdeklődőket.

Lehetőség van kérdéseket beküldeni előzetesen is, a www.tatabanya.hu/etp oldal Kérdezz-felelek rovatába, melyekre az előadás keretében készséggel válaszol Dr. Kádár György, valamint a válaszok az Egészséges Tatabányáért Program honlapján a későbbiekben is megtalálhatók lesznek.
Bővebb információ a Egészséges Tatabányáért Programról: www.tatabanya.hu/etp

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail