Hírek

Rendkívüli helyzet

2013 március 15. (péntek) 08:15

A rendkívüli időjárási- és útviszonyok miatt a Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság március 18-ig megtiltotta a közlekedést Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata és Tatabánya és térségeik területén.

Tatabányán a bajba jutott állampolgárok részére az alábbi helyeken nyitottak meg átmeneti szállásokat: a középfokú kollégiumban, a Földi Imre Sportcsarnok, a Váci Mihály általános iskola. A helyi védelmi bizottságok által elrendelt korlátozások figyelembevételével a Vértes Volán Zrt. Tatabánya, Tata, Oroszlány, Kisbér, Komárom járásban sem indítja el helyközi járatait. Az esztergomi térségben csak az Esztergom-Pilisvörösvár közötti
szakaszon a volán járatok, valamint a Kesztölc-Piliscsaba-Pilisvörösvár vonalon a vonatpótló buszok közlekednek.Tatabányán a helyi közlekedés is szünetel, az 1-es és 5-ös autóbusz vonalon óránként elindul egy-egy járat, de valószínűleg jelentős késéssel ér az egyes megállókhoz.

 

Dél előtt nem sokkal sikerült egész Tatabányán helyreállítani a fűtést - tudatta a kemma.hu-val a Komtávhő Zrt. Tatabányán pénteken a déli órákban mindenütt elindult a fűtés, az E.ON soron kívül elhárította a kiesést okozó áramszüneteket a Sárberki lakótelepen, a Fő tér 3-as és 7-es szám alatti épületekben, valamint a Mártírok útja 78-80-ban. A Komtávhő villamos szakemberei a végigjárták a hőközpontokat, ellenőrizték a szivattyúk indulását, meggyőződtek a szolgáltatás működéséről. Ha a lakosság még hibát észlel azt a diszpécserszolgálat 512-110 és 512-111-es számán lehet jelenteni.

 

Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tel: 06 (34)/512-070
Ingyenes segélyhívók: Rendőrség: 107, Mentők: 104 Tűzoltók: 105, Központi segélyhívó: 112 

 

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail