Hírek

Rendkívüli helyzet

2013 március 15. (péntek) 08:16

 

A rendkívüli időjárási- és útviszonyok miatt a Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság március 18-ig megtiltotta a közlekedést Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata és Tatabánya és térségeik területén.

 

Tatabányán a bajba jutott állampolgárok részére az alábbi helyeken nyitottak meg átmeneti szállásokat: a középfokú kollégiumban, a Földi Imre Sportcsarnok, a Váci Mihály általános iskola. A helyi védelmi bizottságok által elrendelt korlátozások figyelembevételével a Vértes Volán Zrt. Tatabánya, Tata, Oroszlány, Kisbér, Komárom járásban sem indítja el helyközi járatait. Az esztergomi térségben csak az Esztergom-Pilisvörösvár közötti
szakaszon a volán járatok, valamint a Kesztölc-Piliscsaba-Pilisvörösvár vonalon a vonatpótló buszok közlekednek.Tatabányán a helyi közlekedés is szünetel, az 1-es és 5-ös autóbusz vonalon óránként elindul egy-egy járat, de valószínűleg jelentős késéssel ér az egyes megállókhoz.

Tatabányán a Sárberki lakótelep nagy részén kiesett egy fázis a hálózatból, ezért a hőközpontok szivattyúi leálltak és megszűnt a fűtés és melegvíz szolgáltatás - közölte a Komtávhő. A diszpécserszolgálat elmondta, a társaság villamos szakemberei felvették a kapcsolatot az E.ON-nal és készen állnak arra, ha visszajön az áram, a hőközpontokat automatikusan vagy kézzel újraindítsák. Szintén áramszünet miatt nincs fűtés és melegvíz a Fő tér 3-as és 7-es szám alatt, valamint a Mártírok útja 78-80-ban, itt a közelben kidőlt egy villanyoszlop.

Forrás: MTI

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail