Hírek

Diplomások az Edutus Főiskolán

2013 március 04. (hétfő) 08:23

Az Edutus Főiskola diplomaosztó ünnepségén az elmúlt évek jelentősebb állomásainak felidézése után dr. Bartók István rektor együttesen gratulált minden végzős hallgatónak, akiket Schmidt Csaba, a város polgármestere is köszöntött. Hatvan diák zárta le tanulmányait, de ebből harmincnégyen csak igazoltás kaptak erről, mert még nyelvvizsgázniuk kell.

Schmidt Csaba vélte, hogy mindannyiuk számára hatalmas élmény lehetett az utolsó sikeres vizsga, de annál is fontosabb a végzettséget igazoló hivatalos okirat átvétele. Utalt arra, hogy ne feledjenek el köszönetet mondani segítőiknek, mert ugyan a tudást egyedül kellett megszerezniük, de szüleik, barátaik és csoporttársaik is támogatták őket. Megemlítette még, hogy a most búcsúzók ugyancsak hozzájárultak a főiskola és a város jó kapcsolatainak továbbfejlesztéséhez, és szívből kívánta, hogy versenyképes diplomájukkal a gyakorlati életben is sikeresek tudjanak lenni.

Schmidt Csaba felhívta a figyelmüket még arra, hogy a diploma csak alap. Folyamatos továbbképzéssel kell megőrizniük annak értékét. Végül szívből kívánta, hogy felkészültségük bizonyítása után főnökeiknek is tudjanak bizonyítani munkahelyeiken. Ezt követően a végzősök esküt tettek, majd átvették diplomájukat, illetve igazolásaikat a főiskola rektorától.

Forrás: www.kemma.hu

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail