Hírek

Bemutatták Tatabánya új jegyzőjét

2013 február 18. (hétfő) 09:50

Március elsejétől Tamásné Lobenwein Gizella  látja el Tatabánya Megyei Jogú Város jegyzői feladatait. A hivatal új vezetőjét Schmidt Csaba polgármester mutatta be a sajtó képviselőinek.

Dinamikus, gyors és pontos hivatali munkát vár a kollégáitól Tamásné Lobenwein Gizella, a megyeszékhely új jegyzője, aki a törvényesség maximális betartását helyezi előtérbe munkája során – derült ki azon a sajtótájékoztatón, amelyen a polgármester bemutatta a hivatal új vezetőjét.

A polgármester elmondta: tapasztalt, ambiciózus, jó munkabírású, s felkészült szakembert találtak az új tisztségviselő személyében.

Schmidt Csabától azt is megtudtuk: hét jelentkező volt a januárban kiírt álláspályázatra, és Tamásné Lobenwein Gizella munkája képviselte a legjobb minőséget. Kiválasztása során az is előnyt jelentett, hogy az új jegyző korábban is dolgozott a hivatalban, ismeri belülről a városháza működését, a folyamatban lévő ügyeket illetően így hamar be tud kapcsolódni a napi munkavégzésbe.

A városvezető elmondta: magas elvárása van az új jegyzővel szemben, szeretné, hogy a pontosság mellett még inkább növekedjen a hivatal nyitottsága, gördülékenyebbé váljon az ügyintézés, s növekedjen a szakmai munka minősége is.

Az 58 éves szakember a város és lakóinak szolgálatát tekinti a legfontosabb feladatának. Elmondta: az a vezérelve, hogy a hivatal van a tatabányaiakért, és nem a tatabányaiak a hivatalért. Céljának tekinti, hogy gyors ügyintézés jellemezze a polgármesteri hivatalt, illetve a városirányításhoz szükséges munkavégzés pontos és alapos legyen.

Tamásné Lobenwein Gizella az Államigazgatási Főiskola elvégzése után került a megyeszékhely Polgármesteri Hivatalába, ahol tizenhárom éven át dolgozott általános igazgatási ügyintézőként. Később jegyzői irodavezetőként, majd megbízott jegyzőként látta el mindennapi feladatait a városházán, amit háromévnyi aljegyzőség követett. Ezután a KEM Kereskedelmi és Ipari Kamara titkáraként, a kamarához telepített hatósági feladatok irányítását végezte. 2000-től egy éven át látta el Vértestolna Község jegyzői feladatait, ezt követően pedig szakmai tanácsadója lett a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalnak.

 
Oszd meg ezt az írást: Facebook Google Bookmarks Iwiwes megosztásEszközök: PDFNyomtatEmail